Illustrasjonsfoto

Byggmax åpner i Ålesund

Byggma åpner ny butikk i Ålesund førstkommende fredag 24.november.

Det nye byggvarehuset blir det 35 i Norge og har sentral beliggenhet i Blindheim Industrivei rett utenfor Ålesund sentrum. Byggmax satser i Norge og ønsker å videreutvikle markedet ytterligere. Målsettingen er å ekspandere og gjøre Byggmax butikker tilgjengelig for publikum over hele landet.

- Vi ser frem til åpningen av vårt nye Byggmax byggvarehus i Ålesund. Vi er sikre på at vi har et tilbud som vil bli godt mottatt i hele distriktet. Vårt konsept er bygget på at alle skal ha råd til å gjennomføre det byggeprosjektet man drømmer om, og vi tror vårt konsept med lave priser vil muliggjøre dette. Byggmax har etablert en sterk posisjon som lavprisalternativ på det norske markedet ved å tilby kvalitetsprodukter til lavpris. Vi ser derfor frem til fredagens åpning i Ålesund, sier administreredne direktør Benedicte Inversini i Byggmax Norge i en pressemelding.

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster på de varene de er ute etter, for deretter betale alt ved utkjørselen. Slike konsept betyr noe redusert bemanning i butikk, men dette kommer kundene til gode i form av meget lave priser.

Byggmax i Ålesund ligger i Blindheim Industriveg 3. Den offisielle åpningen av det nye byggvarehuset i Ålesund er kl.10.00 fredag 24.november.