Arild Aarseth, daglig leder (framme t.h.) og John Åge Solhaug, daglig leder (framme t.v.) Knut Egil Nordstrand, Kjededirektør i Byggmann (bak t.v.) og Håvard Veddegjerde, Medlemsutvikler i Byggmann (bak t.h.). Foto: Svein Jarle Aam, Møre-nytt.Morten Sten Jacobsen, daglig leder (t.v.) og Dag Frode Jacobsen, styreleder (t.h.) Foto: Byggmann

Byggmann-priser på tross av korona

Byggmann-kjeden har kåret Meisterbygg Møre til «Årets
Byggmann» og Grimstad Tømrerservice til «Årets Nykommer».

Prisene skulle i utgangspunktet utdeles i anledning gjennomførelse av Byggmanns årlige kjedesamling, Byggmann-dagene, som skulle vært arrangert i mars i år. Det arrangementet ble avlyst på grunn av pandemien, men prisvinnerne har nå mottatt velfortjente utmerkelser.

Om tildelingen til Meisterbygg Møre i Ørsta som «Årets Byggmann» skriver juryen:

«Prisen for ”Årets Byggmann” går i år til et medlem som har vært medlem i boligkjeden siden 2011, og som har vært en stabil representant for Byggmann. De har skapt sikre arbeidsplasser og fornøyde kunder, og er en anerkjent aktør i sitt område, ikke minst gjennom solid entreprenørskap, godt håndtverk og gode resultater. De har høy kompetanse både faglig og forretningsmessig, og har bidratt positivt til kjedens utvikling i sin landsdel. Bedriftens lojalitet til kjeden er høy, og de har alltid sluttet opp om kjedens systemer og aktiviteter.Årets vinner er en meget god ambassadør for Byggmann, og er et medlem vi er stolte av å ha i kjeden.»

Bakgrunnen for at Grimstad Tømrerservice AS i Grimstad ble «Årets Nykommer» oppsummerer juryen slik:

«Prisen for ”Årets Nykommer” går i år til et medlem som utfører solid håndtverk, og har fokus på gode resultater og fornøyde kunder. I sitt første hele år som medlem i Byggmann har de bevisst gått inn for å bruke kjedens produkter og tjenester fullt ut. Dette omfatter alt fra salg, konsepter, tekniske tjenester, varekjøp og produksjon, profilering og deltagelse på kurs og arrangementer. Med sine gode kunnskaper om faget, har de også bidratt med konstruktive innspill til oss på hovedkontoret.»