Illustrasjonsfoto: Boligbygg Oslo KF
Illustrasjonsfoto: Boligbygg Oslo KF

Boligbygg Oslo lyser ut avtale for vedlikehold og rehabilitering for opptil én milliard kroner

Boligbygg Oslo KF har kunngjort anskaffelse av en rammeavtale for håndverkertjenester for vedlikehold– og rehabiliteringsoppgaver.

Det skriver det kommunale boligforetaket i en pressemelding onsdag.

Kontrakten vil hovedsakelig omfatte istandsetting av enkeltboliger i forbindelse med beboerskifter, og konkurransen er lyst ut via Doffin.

Boligbygg nevner flere typiske oppdrag innenfor rammeavtalen:

  • Oppussing etter vannlekkasje
  • Rehabilitering/oppgradering av kjøkken og bad
  • Rehabilitering/oppgradering av alle andre rom
  • Mindre rehabiliteringsprosjekter
  • Arbeid i småhus
  • Etterarbeid/utbedring av reklamasjon på arbeid

– Rammeavtalen er strategisk viktig for å nå vårt mål om lav operasjonell ledighet gjennom rask istandsettelse av boliger ved beboerskifter, og for å sikre at boligene i porteføljen til enhver tid er vedlikeholdt i henhold til forskrifter og gjeldende standarder, uttaler Boligbygg i pressemeldingen.

Leverandørene må ivareta alle håndverkergruppene knyttet til tømrer/snekkerarbeid, malerarbeid, elektrikerarbeid, rørleggerarbeid, blikkenslagerarbeid, murarbeid og vask av leiligheter.

Boligbygg Oslo KF anslår at omfanget av oppdrag på denne anskaffelsen er på omtrent 200 millioner kroner per år, fordelt geografisk på mellom seks og ti forskjellige leverandører. Kontrakten har en varighet på to år med mulighet for fornyelse på ytterligere to år.

Boligbygg estimerer at total kontraktsverdi ligger på rundt 800 millioner kroner, men skriver i pressemeldingen at det øvre økonomiske taket for rammeavtalene i hele kontraktsperioden er én milliard kroner.