Betongindustridagene 2019 – Veier for fremtiden

StedGardermoen, Norge
ArrangørBetongelementforeningen
Fra24.01.2019
Til25.01.2019
TidspunktOnsdag kl 12.15 - torsdag kl 12.00

Betongindustridagene og Medlemsmøtet 2019 går fra 24 til 25 januar, onsdag 23 januar tyvstarter vi med to seminarer. Et om den nye EPD generatoren og et om potensialet i veg- og baneinfrastruktur. Torsdag 24 januar begynner vi med sju parallelle seminarer før hovedmøtet starter.

I hovedmøtet som starter kl 15:00 vil vi møte viktige beslutningstagere i veisektoren, entreprenører og byggherren bak Nord Europas høyeste bygning i betongelementer. Vi vil også få høre mer om innovasjon og utvikling som forretningside.

Torsdag kveld gjennomfører vi den tradisjonelle festmiddagen med årets betongelementfabrikk og montasjeentreprenør. I år vil vi også introdusere en ny kategori, mer om dette under middagen.

Du får også muligheten til å møte leverandørindustrien i utstillingsområdet, i år har vi utvidet arealet slik at det er plass til enda flere utstillinger. Utstillingen under betongindustridagene er bransjens viktigste møtepunkt mellom leverandørindustrien, betongelementprodusentene og entreprenørene.

Program og påmelding