Nye Bertel O. Steen Lørenskog. Foto: Bertel O. Steen / Jarle Nyttingnes

Bertel O. Steen åpnet nytt storanlegg

Bertel O. Steen åpnet torsdag sin nye storstue på Lørenskog. Nærmere 1.500 besøkende var med og markerte åpningen av bilanlegget.

Den nye bilforhandleren har samlet alle merkene til Bertel O. Steen. På personbil finner kundene modeller fra Mercedes-Benz, Peugeot, Kia, Opel, Citroën, DS og Smart. I tillegg har forhandleren på Lørenskog en bred portefølje av varebiler, lastebil og buss.

– Det er en stor glede å kunne vise frem vår nye forhandler. Her er alle Bertel O. Steens bilmerker samlet under ett tak, og her skal det være enkelt å være kunde. Målet er at dette skal være bilhuset for alle, sa Thorbjørn Myrhaug, konserndirektør for Bertel O. Steen Detalj under den offisielle åpningen torsdag 16. januar. Det kommer frem i en pressemelding fra selskapet.

I tillegg til de tilsammen 8.000 kvadratmeter store nybyggene mot Solheimveien, benyttes allerede eksisterende lokaler inne på tomta i Solheimveien 7. Totalt blir anlegget på rundt 50.000 kvadratmeter, som skal være Norges største og bilanlegg. Rundt 4.000 biler skal selges fra dette anlegget årlig.

– 250 medarbeidere, med daglig leder Marius Thorberg i spissen, står klare for å gi alle kunder topp service, råd og opplevelser. Vi er glade for endelig å være ordentlig i gang, sier Myrhaug i meldingen fra selskapet.

Interessen for det nye bilhuset var stor på den offisielle åpningsdagen. Nærmere 1.500 personer var på besøk under kundeåpningen.

Foto: Bertel O. Steen / Jarle Nyttingnes