De 40-45 første boligene på Gystadmyra i Ullensaker kommune antas lagt ut for salg høsten 2020. Illustrasjonen viser hvordan det nye boligfeltet kan bli. Den endelige utformingen er ikke klar. Ill. HRTB Arkitekter.

Barlindhaug og OBOS skal bygge 290 boliger på Jessheim

Barlindhaug Eiendom og OBOS har inngått avtale om sammen å utvikle et nytt boligprosjekt på Jessheim.

De første leilighetene på Gystadmyra er planlagt lagt ut for salg til høsten.

- Partnerskapet innebærer at Barlindhaug Eiendom går inn som 50 prosent eier i prosjektet sammen med OBOS. Samtidig er det inngått avtale om prosjektutvikling med totalentreprenør Consto Eide, heter det i en pressemelding.

Eiendommen er på cirka 15 mål og ligger cirka en kilometer fra jernbanestasjonen på Jessheim.

Det er planlagt leiligheter i varierte størrelser i bygg fra fire til syv etasjer, med parkeringsplasser under bakken.

– Vi er meget fornøyd med å ha inngått en partneravtale med OBOS, og ser frem til et fremtidig godt samarbeid. Dette er et viktig grep i vår videre ekspansjon, sier Jens Arne Johnsen, administrerende direktør i Barlindhaug Eiendom i meldingen.

– Sammen skal vi tilby gode boliger til folk på Romerike , sier administrerende direktør Even Jermstad i OBOS Nye Hjem.

Flere av leilighetene vurderes solgt med ordningen OBOS Bostart som skal sikre at flere kjøpegrupper får mulighet til å komme seg inn på boligmarkedet. Det planlegges også å bygge ettroms-leiligheter for å gi en mulighet til unge boligkjøpere på Jessheim.

- Prosjektet skal i likhet med alle andre nye boligprosjekter i OBOS miljøsertifiseres etter BREEAM-NOR-standarden.

OBOS, Barlindhaug Eiendom og Consto Eide har inngått partnerskap om utviklingen av et nytt boligprosjekt på Jessheim. Jens Arne Johnsen, administrerende direktør i Barlindhaug Eiendom (t.v.), Knut Erik Manstad, prosjektdirektør i OBOS Nye Hjem og Jørn Bogen, daglig leder Consto Eide.