Backe og Kjeldsberg satser sammen innen eiendomsforvaltning

Backe Eiendom Invest AS og Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS har store ambisjoner med nyetablert eiendomsforvaltningsselskap.

Det nye selskapet har fått navnet DRIV Eiendomsforvaltning AS og skal innta markedet med høy kompetanse og forvaltningserfaring, skriver de i en pressemelding.

DRIV Eiendomsforvaltning AS er et nyetablert selskap eid av Backe Eiendom Invest AS og Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS. DRIV har store ambisjoner og skal levere markedets beste tjenester innen forvaltning og drift av nærings- og boligeiendom. Bak selskapet står eiere med lang erfaring og høy kompetanse innen prosjekt- og eiendomsutvikling og forvaltning og drift av eiendom.

Styrets leder, Eirik Strand, har lang erfaring innen eiendom i Backe. Han har stor tro på det nystartede selskapet.De første eiendommene i selskapets portefølje er Drammensveien 211-213 på Vækerø, samt Backes 4 OPS-eiendommer i Oslo, Kongsberg og Jaren. Videre vekst skal komme fra Backes prosjektutviklings- og entreprenørmiljø, samt fra oppdrag for andre eiendomsaktører i Stor-Oslo. Med kombinasjon av Backes markedskontakt og Kjeldsbergs forvaltningskompetanse ser Strand store muligheter framover. Videre har selskapet stor tro på bruk av teknologi som digitale tvillinger og sensorer for drifts- og vedlikeholdsfasen i fremtidig eiendomsforvaltning.

Selskapet er i rask vekst og har akkurat søkt etter flere medarbeidere som driftsteknikere og forvaltere. Selskapet har forretningskontor på Lysaker.