Prosjektleder Karen Gilberg i B&B Entreprenør AS og Per Olav Lyngstad i Oppdal kommune under kontraktsignering. Foto: B&B Entreprenør.
Prosjektleder Karen Gilberg i B&B Entreprenør AS og Per Olav Lyngstad i Oppdal kommune under kontraktsignering. Foto: B&B Entreprenør.

B&B Entreprenør bygger brannstasjon på Oppdal

B&B Entreprenør har fått kontrakten på bygging av ny brannstasjon på Oppdal.

Oppdal kommune er byggherre, og kontrakten er verdt 65 millioner kroner. Byggestart er satt til september og prosjektet skal ferdigstilles i juni 2023, skriver entreprenøren i en pressemelding.

Den nye brannstasjonen skal bygges i samarbeid med Olav Solberg AS, som skal stå for tømrerarbeidet i prosjektet.

- Så langt det er mulig, ønsker vi i B & B Entreprenør å benytte oss av lokale fagfolk og kompetanse knyttet til lokasjonen der prosjektene er, sier daglig leder Arne Nordbotn i B&B Entreprenør i meldingen.

Det planlegges solceller på bygget, og administrasjonsdelen er planlagt bygget i passivhusstandard.

Igangsetting av prosjektet, som har en totalramme på 74,5 millioner kroner, skjer allerede denne uken. Etter ferdigstilling vil den nye brannstasjonen ha et bruksareal på cirka 1.200 kvadratmeter, og inneholde blant annet garasjer, verksted, vaskehall, kontorer og tekniske rom. Garderober, treningsrom, møterom og soverom er også en viktig del av brannstasjonen.