Byggmakker får en betydelig omsetningsøkning gjennom avtale med Idéhus. Foto: Byggmakker

Byggmakker med leveranseavtale til Idéhus

Etter Boligpartners Idéhus-oppkjøp, har Byggmakker sikret seg leveranseavtale med boligprodusenten.

I 2018 inngikk BoligPartner et strategisk samarbeid med Byggmakker omkring suppleringskjøp og ROT-markedet. Nå har Boligpartner Konsern AS kjøpt majoriteten (51 %) av aksjene i Idéhus, og det gir Byggmakker en kraftig vekst i omsetningen.

- Gjennom oppkjøpet får de 75 Idéhus-forhandlerne nå muligheten til å tiltre avtalen med Byggmakker, noe som vil gi oss en betydelig omsetningsøkning, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS i en pressemelding.

- For Boligpartner har to faktorer vært avgjørende ved valget av leverandør av byggevarer: Bedre betingelser, samt en klar forenkling av samhandlingen med leverandørene. Byggmakker har gjennom BM Portalen tilrettelagt teknologisk for enklere bestillinger, større fleksibilitet i bestilling og logistikk, samt prising av varene som tar hensyn til ulike logistikkløsninger, sier Eskild Wedvik, innkjøpsdirektør i Boligpartner AS i meldingen.

Avtalen mellom Byggmakker og Boligpartner, og som nå også omfatter Idéhus, gjelder kjøp av materialer til alle typer leveranser på byggeplass.

– Jeg er veldig stolt over at BoligPartner har valgt Byggmakker som sin leverandør, også til Idehus. Det er en betydelig anerkjennelse til særlig den jobben vi har gjort de senere årene med å videreutvikle våre teknologiske leveranseløsninger. Jeg ser frem til å samarbeide nærmere med alle 75 forhandlere i Idéhus-systemet som nå får muligheten til å benytte seg av avtalen. Det er frivillig å benytte den, men vi er sikre på at det store flertallet knytter seg opp til avtalen. Avtalen gjelder både for store leveranser fra fabrikk og leveranser fra våre lager, sier Gabrielsen.