Illustrasjosnfoto

Stor interesse rundt kåringen av «Norges Hyggeligste Håndverker»

Tre uker etter at kampanjen ble lansert har det kommet inn over 500 nominasjoner og nesten 14.000 stemmer rundt kampanjen. Kåringen skaper også i år stort engasjement blant håndverkerne. 

I år er flere av de største selskapene også representert. Selskaper som Skanska og Peab og Mapei er alle representert blant de nominerte med flest stemmer.

Alle fylker er representert blant de nominerte, og flest nominerte har Oslo (61), deretter følger Østfold (37). I bunn finner vi Sogn og Fjordane (3) og Finnmark (1).

De fleste bransjer er også representert. Foreløpig er 51 prosent av de nominerte snekkere/tømrere, mens 16 prosent er elektrikere, 12 prosent rørleggere, 4 prosent murere, 4 prosent malere. 10 prosent er fra andre bransjer og de resterende 3 prosentene er lærlinger

– Det er utrolig å gøy å se at «Norges Hyggeligste Håndverker» engasjerer hele bransjen. Vi ønsker at kampanjen skal speile mangfoldet blant håndverkerne, og da er det flott at vi har fått nominerte fra både små og store bedrifter. 500 nominerte på tre uker er fantastisk og viser at dette er en kampanje som engasjerer. Men jeg er sikker på at det fortsatt er mange hyggelige håndverkere der ute som enda ikke er nominert. Vår erfaring så langt er at de som blir nominert setter veldig pris på det, sier Håvard Bungum, jurymedlem i «Norges Hyggeligste Håndverker» og administrerende direktør i Mittanbud.

Les mer og stem på din favoritt her