Boligpartners nye hyttemodell Foris er satt opp i Hyttelandsbyen på Hellerudsletta.

Boligpartner trapper opp hyttesatsningen

Hus- og hytteprodusenten satser enda mer på hytter og lanserer både ny katalog og nye modeller denne høsten.

Lørdag 5. september åpnet Boligpartner sin demohytte i hyttelandsbyen på Hellerudsletta. Samtidig ble selskapets nye hyttesortiment og en ny hyttekatalog lansert. Lanseringene markerer startskuddet for selskapets forsterkede hyttesatsing, heter det i en pressemelding fra selskapet.

- Hytter blir et viktig forretningsområde for Boligpartner fremover, og vi gjør nå flere grep for å ta andeler i dette markedet, forteller nytilsatt hyttesjef i BoligPartner, Rune Bergsodden.

Som en viktig del av arbeidet med å forsterke satsingen på hytter har Boligpartner revidert sitt tidligere hyttesortiment. Resultatet av dette er en relansering av hele hytteporteføljen. Det nye sortimentet består av 25 ulike hytter fordelt på de tre seriene Lynx, Karakter og Moderne.
- Det har vært viktig for oss å ha et hyttesortiment som treffer bredt i markedet. Vi mener vi har kommet frem til et sortiment som har noe for alle, uansett hvilken stil du foretrekker og hvilke preferanser du har. Vi tror dette sortimentet vil bli attraktivt og bidra til at vi tar andeler fremover, sier Bergsodden.

Nye hytter
Samtidig som Boligpartner har tatt vare på bestselgerne sine og videreført disse i sitt nye sortiment, så har selskapet også lansert noen splitter nye hytter.
- Det er viktig å ligge i forkant i markedet. Mange leverandører har tilnærmet like hytter. Med det nye sortimentet tilbyr vi både de tradisjonelle norske hyttetypene, men samtidig også flere moderne og innovative hytter som setter oss på kartet designmessig og skaper oppmerksomhet, sier Bergsodden.

En av disse hyttene er modellen Foris. Dette er også hytten som Boligpartner har bygget som demohytte og som kan besøkes og beskues på Hyttelandsbyen på Hellerudsletta.
- For oss er det strategisk viktig å være tilstede med en demohytte på Hellerudsletta. Hellerudsletta ligger i umiddelbar nærhet av hovedstaden og er et av sentrene for skuelystne hyttekjøpere, sier Bergsodden.

Samtidig med lansering av nytt sortiment og demohytte på Hellerudsletta gir Boligpartner også ut sin nye hyttekatalog.

- Denne vil bli et viktig verktøy for selgerne våre, avslutter Bergsodden.