Fra en tidligere utgave av arrangementet.

Fra en tidligere utgave av arrangementet.

Arrangerer ny utgave av «Entreprisedagen i Vest»

Det er nå sjuende gang arrangørene kan invitere til «Entreprisedagen i Vest» i Bergen, og på plakaten står klima- og miljøvektingen i anskaffelsesregelverket.

Seminariet tar opp de siste endringene i anskaffelsesregelverket, med fokus på den nye vektingen av klima- og miljøhensyn med minimum 30 prosent ved offentlige anskaffelser, og hvordan dette påvirker konkurransesituasjonen.

«Entreprisedagen i Vest» har bygget seg opp som en møteplass for bransjeeksperter, inkludert ingeniører, arkitekter, ledere, jurister, byggherrer og fagpersoner, som ønsker å orientere seg om utviklingen innen regelverket om landbasert entreprise.

Det er SANDS, CMS Kluge, og EBA Vestenfjelske som står bak «Entreprisedagen i Vest, og det er den nye direktøren i EBA Vestenfjelske, Christine Revheim-Hansen, som vil lede dagen.

Christine Roska Revheim-Hansen (43) er ansatt som ny sjef i EBA Vestenfjelske, og hun skal lede arrangementet.

Christine Roska Revheim-Hansen (43) er ansatt som ny sjef i EBA Vestenfjelske, og hun skal lede arrangementet.

Årets arrangement finner sted på Grand Bergen den 25. april. På scenen står blant annet direktør bærekraft og samfunnspolitikk Guro Hauge i NHO Byggenæringen, direktør anskaffelser Cathrine Loennecken i Bane Nor og bærekraftdirektør Anders Waage Nilsen i Cowi, samt blant annet prosjektleder for Fellesprosjektet K5 (Arna-Stanghelle), assisterende prosjektsjef Anne Katrine Laskemoen Herdlevær og Dan Inge A. A. Mjelde samt administrerende direktør i LAB Entreprenør, Gard Kvalheim. I tillegg deltar flere advokater fra arrangørene.

Til informasjon er EBA eier av Bygg og Anlegg Media AS som er utgiver av Byggeindustrien/bygg.no. Byggeindustriens redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette.