Administrerende direktør i Byggevare Midt-Norge, Geir Oksavik, foran Montér på Fillan, en av de fem nye Montér-byggevarehusene som ble offisielt åpnet torsdag. Foto: Marcin Szpryngiel
Administrerende direktør i Byggevare Midt-Norge, Geir Oksavik, foran Montér på Fillan, en av de fem nye Montér-byggevarehusene som ble offisielt åpnet torsdag. Foto: Marcin Szpryngiel

Åpnet fem nye Montér byggevarehus langs Trøndelagskysten

Fem nye Montér-byggevarehus langs Trøndelagskysten ble offisielt åpnet torsdag.

De nye byggevarehusene ligger på Fillan, i Knarrlagsundet på Hitra, Sistranda på Frøya, Husbysjøen i Indre Fosen og Tennhaugen ved Kjørsvikbugen på Nordmøre.

– Vi er svært fornøyde med endelig å kunne invitere både proff- og forbrukerkunder til de nye Montér byggevarehusene våre. I tillegg til å kunne tilby et enda større og bredere vareutvalg i disse varehusene, kan vi nå også tilby Optimeras mange tjenester og digitale løsninger for en enklere, mer effektiv og lønnsom kundeopplevelse, enten du er byggmester eller privatperson, sier administrerende direktør i Byggevare Midt-Norge, Geir Oksavik, i en pressemelding.

Han tok nylig over jobben som administrerende direktør i det nyopprettede selskapet Byggevare Midt-Norge. Tidligere har han mange års ledererfaring fra byggevarebransjen i regionen.

Selskapet, som er eid av Optimera og den regionale aktøren KI Investeringsselskap, har som mål å doble sin omsetning av byggevarer i løpet av tre til fem år.

– Vi skal være til stede med våre produkter og tjenester der folk bor i vår region. Trøndelagskysten er et område med stort vekstpotensial, blant annet med satsingen på havbruk, sier Oksavik videre.

Montér består nå av mer enn 150 byggevarehus i Norge. De nye byggevarehusene har i tillegg til Montér-profilering blitt bygd om og oppgradert innvendig.

– Privatkunder kan bli med i vår kundeklubb og få gode tilbud. De vil også få mulighet for klikk og hent i nettbutikken vår, og hjelp med prosjektene sine av Montér Byggeservice, sier direktør for handel i Optimera, Sondre Opheim, i meldingen.

Byggevare Midt-Norge består nå av i alt åtte byggevarehus som har kjedetilknytning til Montér. Nylig åpnet de et nytt Montér byggevarehus i Verdal og i fjor åpnet de et nytt byggevarehus i Stjørdal.