Viktigheten av å vise omtanke var et av temaene rundt bordet da blant annet head of NCC Industry, Grete Aspelund (midten), deltok på Awareness Day ved selskapets asfaltfabrikk på Lierskogen.
Viktigheten av å vise omtanke var et av temaene rundt bordet da blant annet head of NCC Industry, Grete Aspelund (midten), deltok på Awareness Day ved selskapets asfaltfabrikk på Lierskogen. Foto: NCC

12.500 NCC-ansatte stanset arbeidet for å diskutere sikkerhet

For 13. år på rad arrangerte NCC konsernet denne uken sin årlige Awareness Day i Norden. 12.500 ansatte stanset arbeidet for å diskutere og reflektere rundt sikkerhetsarbeidet i selskapet.

6. september kl.09.00 samlet NCC-ansatte seg i prosjekter, kontorer og lokasjoner landet rundt for å delta på årets utgave av Awareness Day.

Styremedlem Daniel Siraj og Roger Nygård, head of NCC Building Norway, deltok under Awareness Day-arrangementet i Brenneriveien i Oslo, der NCC bygger 209 studentboliger for Studentsamskipnaden i Oslo (SiO), opplyser NCC i en melding.

Siraj fikk blant annet overvære de ansattes diskusjon om hvordan de jobber med sikkerhet. Ifølge NCC ble det noen gode diskusjoner rundt bordet, før Siraj både fikk en gjennomgang av prosjektet og  befaring.

Styremedlem Daniel Siraj (t.v) og Roger Nygård, head of NCC Building Norway, deltok under Awareness Day-arrangementet.
Styremedlem Daniel Siraj (t.v) og Roger Nygård, head of NCC Building Norway, deltok under Awareness Day-arrangementet. Foto: NCC

Ved NCCs asfaltfabrikk på Lierskogen var blant annet god planlegging og det å si fra ved å ta en «time out», temaer som ble diskutert. 

– Å vise omtanke for hverandre skaper trivsel og gjør at vi jobber bedre sammen og jobber effektivt, sa operation manager Anne Cecilie Løvheim under samlingen.

– Sikkerheten har høyeste prioritet og det er derfor viktig å tørre å si ifra i situasjoner som ikke er som de skal være, sa head of NCC Industry, Grete Aspelund, som deltok på samlingen på asfaltfabrikken.