Ny flott hage fra Tore D. Carlsen

Maskin og Utemiljø AS fra Mysen har bygget en ny flott designhage på hagemessen. I tillegg lanserer firmaet en helt ny type hagemøbler i impregnert materiale.

Anleggsgartnermester Tore D. Carlsen har stor tro på den nye hagemøbelserien, som har fått navnet Audun. Den er designet og utviklet i Team Utemiljø.

Disse møblene produseres også på Mysen. Det er et fleksibelt system slik at de kan utformes som kunden selv ønsker. Møblene kan også kombineres med belegningsstein og granitt.

Den inspirasjonshagen som er bygget har en nedsenket uteplass. Over det hele er det plassert et solseil på 5 x 5 meter som gir en lun stemning. Dette seilet kan man også lukke ved hjelp av en motor.

- Ellers har vi en veldig pågang fra folk som vil ha gjort større og mindre arbeider i hagene sine, sier Carlsen.

Allerede på første dagen av Hagemessen fikk han 19 større eller mindre jobber. 15 av disse jobbene har han formidlet videre til kollegaer i anleggsgartnermesterbransjen.

- Det viktigste for meg er at kunden blir fornøyd. Vi har ikke kapasitet til å ta på oss alt, men når jeg gir slike jobber til andre i fagfolk som jeg vet kan sitt fag, blir alle vel fornøyd, sier han.