Hageland åpner hagesenter i Larvik

Larvik får sitt første hagesenter i Hageland-kjeden når Markens Grøde åpner dørene torsdag 1. mars.

Hageland Markens Grøde blir på 3500 kvadratmeter, ligger ved Elveveien og har enkel adkomst fra E18, heter det i en pressemelding fra Hageland. Kjeden er en av Norges største leverandører av blomster og tilbehør til hjem og hage.

Veiledning og kunnskap
− Dette blir et hagesenter der hovedfokus vil ligge på blomster og planter til inne- og utendørs bruk. Hagesenteret har en grønn profil, og hos oss vil kundene bli møtt av dyktige ansatte med gartner- og dekoratørutdanning, sier daglig leder Geir Jørgensen.

Hageland i Larvik satser på å gi kunden riktig veiledning, inspirasjon og gode råd med på kjøpet, og det legges stor vekt på service, kvalitet og vareutvalg.

Stort utvalg i hagemøbler
Hos Hageland vil man finne det meste av tilbehør til hagen, i tillegg til et stort utvalg i hagemøbler.

500 kvadratmeter er satt av til et inspirerende utstillingslokale hvor møblene er satt inn i miljø. Møblene lagerføres og kan leveres omgående.

− Vår målsetting er å gi kundene gode råd og veiledning, samt å ha attraktive tilbud samt et bredt sortiment til konkurransedyktige priser, avslutter Jørgensen.

Skjerpet konkurranse i bransjen gjør at Hageland Markens Grøde, har valgt å konkurrere innen service, kvalitet, og vareutvalg.

Hageland-kjedens slagord er «Snakk med en gartner».