Med varmen kommer salget

For mange nordmenn har påsken vært fin og varm. I store deler av landet kom våren med påsken. Det har vært rekordvarme flere steder. Mange har benyttet godværsdagene til å arbeide enten i hagen, på båten eller på hytta. Andre har planlagt hva man skal gjøre når hverdagen igjen er her. Vi tror at den oppgangen vi har snakket om lenge, vil forsterke seg. Dette har også ført til at mange planer som har ligget på is siden finanskrisen slå inn over landet, nå igjen blir tatt frem.

På Romerike har det vært høye diskusjoner i og med at Maxbos mye stormarked holdt åpent i påsken. Dette likte tydeligvis kundene som strømmet på, men Handel og Kontor har nå gått til politianmeldelse. Maxbo-ledelsen snakker om likhet for loven. Plantasjen som ligger like ved har lov til å holde åpent, og Maxbo mener å ha et vel så stort utvalg i hageartikler og blomster som Plantasjen. Mange ser nok problemstillingen. Vi får håpe at det ryddes opp i dette slik at det blir likt for alle.

Ellers ligger det an til stort salg både av hytter og hus i ukene fremover. Det er viktig at dette markedet fungerer. Da er det også håp om å øke tallet på nye boliger. Og tallet på nye boliger må økes om ikke boligmarkedet skal komme helt ut av kontroll.

Vi ser at mange av våre lesere har vært innom våre sider hver eneste dag i påskeuken. Spesielt merker vi nå er veldig økning i lesere på hage.no. Men så er våren også tiden for de hageinteresserte.

Alle i Byggeindustrien er på plass straks hverdagen kommer – og da blir det nok mye mer trøkk også på sidene våre.

Nyt våren!