Pottepoteter

Mester Grønn AS lanserer denne helgen et nytt og spennende balkong- og terrasseprodukt i våre butikker. POTATOES i potte, er et genialt og enkelt produkt med kjempesuksess utviklet i Danmark.

Mester Grønn er først ute i Norge med å lansere dette nye og flott produktet, POTATOES, som gjør at kunden kan høste flotte delikatessepoteter på sin egen balkong og terrasse gjennom hele sommeren. Dette er et helt nytt produkt på markedet. Pga. tollrestriksjoner er potetplanten vi skal selge produsert hos Finstad Gartneri, Sande i Vestfold. Potesorten heter Savo.

Opplevelse for hele familien.
Med nyheten danske POTATOES kan du sette 100 % sprøytefrie og sunne norske nypoteter på middagsbordet. Direkte plukket fra din balkong eller terrasse med lengre holdbarhet og bedre smak. En daglig velsmakende glede for hele familien.

Stor interesse for og etterspørsel etter POTATOES har ført til at produktet, i testperioden har blitt revet vekk fra hyllene i Danmark. Mester Grønn har nå 1000 planter for test på det Norske markedet. POTATOES passer perfekt inn til balkong- og terrasse, og gir kundene mulighet til å lage sin egen lille kjøkkehage på selv den minste balkong.

Produktet
Produktet er genialt og så enkelt at det er utrolig at ingen har tenkt på det før. 3 potetplanter plantet i en ny type plastpotte.

Potetplanten står i en dobbel plastpotte, som gjør det enkelt å høste poteter etter hvert som de blir modne. Etter bare noen få uker kan du starte innhøstingen av de friske, sprøytefrie potetene. Løft den innerste potten opp og plukk den mengde du har bruk for. La deretter potten gli på plass igjen og planten vi deretter fortsette å produsere flere poteter. Dette kan gjentas helt til frosten kommer.

Stelletips
Vannes regelmessig. Må ikke tørke ut. Gjødsles med langtidsvirkende næring. Plasseres lyst og solrikt. Tåler ikke frost.