Siste dag på Hagemessen

I dag er siste dag på Hagemessen på Lillestrøm. Vi anbefaler alle som har mulighet til å ta et besøk, om virkelig å gjøre det. Det er utrolig mange gode tips å få. Mange tilbud er det også. Som en ekstra bonus kan man også besøke Villmarksmessen som arrangeres samtidig.

Messegeneral Tommy Larssen var i virkelig godhjørnet i går. I løpet av de to første dagene har det vært vel 17 000 mennesker på messen. I dag venter han storinnrykk. Det spesielle er at det er mange som har kommet langveis fra.

Utstillerne var også fornøyd med responsen. Mange driver salg der og da - og det er mange hyggelige tilbud. Men vi snakket med flere av anleggsgartnerne som var til stede - og de hadde allerede fått mange viktige kontakter som opplagt også vil føre til kontrakter.

For hagefolket kan finanskrisen føre til at man bruker mer penger på de nære ting enn på vidløftige prosjekter langt til fjells eller i utlandet. Og veldig mange mennesker har fortsatt en meget god og velordnet økonomi. Flere av de utstillerne vi snakket med mener at 2009 vil bli et meget godt år for mange bedrifter i denne bransjen.

Og til dere som nå kaster dere i bilen - husk også da å besøke hage.no. Vi har egen stand på Hagemessen.