Gir stikksagen nye muligheter

Bosch har nettopp lansert en verdensnyhet til alle som har en stikksag fra Bosch’ gjør-det-selv-serie.

Det nye produktet heter PLS 300 og er som en arbeidsstasjon som gjør stikksagen i stand til å lage like gode snitt som en gjæresag eller sirkelsag. Dette kan være en gunstig løsning, hvis man allerede har en stikksag.

Man plasserer kun sin Bosch stikksag i arbeidsstasjonens aluminiumsskinne, og så kan den brukes til de typer nøyaktige oppgaver man normalt ikke ville brukt en stikksag til.

Arbeidsstasjonen gir gode rette- og vinkelsnitt i for eksempel gulvplanker eller plater som er opptil 31,5 cm brede og 30 mm tykke. Alle vinkelsnitt opp til 45 grader kan sages uten noen problemer, og man kan sage gjæresnitt på opptil 65 mm brede emner da vinkelen er lett å regulere.

Bosch kan levere et stort utvalg av stikksager til ulike oppgaver, og man kan bruke arbeidsstasjonen til å sage i alle emner som for eksempel lister, bord- og gulvplanker, stolper og rammer. Den kan også dessuten brukes til materialer som aluminium, plastikk og laminat.

Arbeidsstasjonen kan også være en praktisk arbeidsbenk når man kobler fra midtstykket. Den er moduloppbygget og kan utvides på sidene med ekstra moduler, så den kan også brukes til eksempelvis lange lister eller gulvplanker.