Kan vinne «Lego»-hytte til 200 000 kr

Årets store hyttemesse går av stabelen 7-10 mars på Lillestrøm. I år frister arrangøren av Hytte 2013 publikum med et hyttebyggesett til en verdi av 200 000 kroner.

Det satses stort på konkurranser og attraksjoner på Hytte 2013. Byggesettet «Hytteliten» fra Drammens Hus og Hytter loddes ut og trekkes på messens siste dag. I tillegg kan man vinne et bålhus fra Espegaard, opplyser arrangøren.

«Hytteliten» er den nyeste modellen til hus- og hytteprodusenten fra Drammen. Dette er et Lego-liknende byggekloss-konsept hvor man plukker ut og setter sammen elementene etter eget ønske.

Modulbasert
Med standardiserte veggelementer, vindus- og dørløsninger – alt innenfor 120 cm store moduler – modellerer kunden hytta akkurat slik han eller hun vil.

– Dette konseptet venter vi oss mye av, sier daglig leder Kjartan Albrigtsen, i Drammens Hus og Hytter.

Prototypen står i Vassfarfjellet, men framover vinteren og våren vil en rekke hytter basert på denne løsningen bli å se rundt omkring, opplyser han.

Vinneren må selv komponere og sette sammen hytta innenfor den økonomiske rammen på 200 000 kroner. – Skal du f eks ha et bygg uten isolasjon, får du rimeligvis flere kvadratmeter enn om du ønsker den som fullisolert hytte eller anneks, opplyser arrangøren.

Hytte, anneks eller garasje
– Med disse byggeklossene kan familien like gjerne bygge seg en liten hytte så vel som et anneks eller en garasje. Som tilbygg til boligen passer konseptet også godt. Anvendelsesmulighetene er mange, sier Albrigtsen som tror «Hytteliten»-løsningene er spesielt godt tilpasset de som har behov for et bygg på 15-40 kvadratmeter.

Byggekloss-konseptet gir lavere kostnader i produksjonen og tilsvarende lavere pris ut til kunden.

På Hytte 2103 vil en glad vinner oppleve å få denne helt gratis.

Les mer om Hytte 2013 her.