Pissi ga katta i HMS - ble reddet av Ramirent

Da selv brannvesenet måtte melde pass, reddet Ramirent pusekatten Pissi ned fra det 15 meter høye treet. Se Avisa Sør-Trøndelag sin video av redningsaksjonen som fikk gleden tilbake hos den 11 år gamle katteieren, Patrik.

Når lille Pissi ga katta i alt som heter HMS-regler, ble hun likegodt sittende kattefast i toppen av et 15 meter høyt tre i nesten to døgn.

Dermed var det dramatiske puslespillet for å hente ned den vettskremte katten i gang.

– Jeg begynte å skrike. Vi prøvde å sette opp en stige, men den var altfor kort. Tenk å være der oppe så lenge uten mat og kos, sier Patrik Solstad Østeggen (11) til Avisa Sør-Trøndelag. 

Han forteller at han sov dårlig om natta, og at han var mye lei seg mens Pissi mjauet i treet.

Men da lokalavisen fikk høre hvor trist Patrik var, tok de kontakt med Orkdal brannvesen i håp om at de kunne hindre en katastrofal utgang for lille Pissi.

Men de hadde litt for puslete løfteutstyr, og litt pussig var det kanskje derfor at det var Tor Øyvind Berg og Ramirent på Orkanger som ble heltene i reneste Brannmann Sam-stil.

– Jeg hadde tid og liften var inne, så da sa vi ja til å bidra litt i lokalsamfunnet, sier Tor Øyvind Berg.

På egen regning kjørte Ramirent ut liften og sørget for å hente Pissi trygt ned. Patriks mamma Mari Østeggen er takknemlig for at Ramirent var villige til å stille opp.

– Tusen hjertelig takk! Det er helt fantastisk. Det har vært trist for Patrik å legge seg uten Pissi. Nå kan han legge seg og sove godt i kveld, sier Østeggen som oppskattet Ramirents innsats.