Hilti med ny batterivinkelsliper

Med smarte sikkerhetsløsninger, stor kraft og batterikapasitet setter Hilti AG 125 A-22 en ny standard for daglig produktivitet og høy arbeidskomfort av batterivinkelslipere.

Hilti har lagt stor vekt på HMS når de utviklet denne batterivinkelsliperen. Den har markedets raskeste skivebrems som gjør at skiven stopper på under 1.sekund fra du slipper dødmannsbryteren. I tillegg er den utstyrt med ATC (Aktiv Moment Kontroll) som gjør at skiven stopper rotasjonen momentant om den skulle kile seg under arbeid.

Hilti har utstyrt batterivinkelsliperen AG 125 A-22 med en enormt kraftig børsteløs motor som gir 9500 o/min, og en kuttdybde på hele 34 mm. Legger du til Hilti's unike CPC batteriteknologi som gir ca 68 kapp av 12 mm armeringsjern på en batterilading (3,3Ah), har du en meget mobil og allsidig batterivinkelsliper for mange slipe og/eller kuttejobber

Batterivinkelsliperen AG 125 A-22 er medlem av Hilti 22 V-familien, noe som betyr at batteriene kan brukes til en rekke av andre batteriverktøy. Derfor er det bare å mikse og matche mellom verktøy og batterier å få den perfekte miksen for arbeidet som skal utføres.