Ny salgsdirektør i Sodexo

Stig Nicolaysen (38) har startet som salgsdirektør i Sodexo.

Han har mange års erfaring innen Facility Management etter 11 år i ISS Facility Services og som salgsdirektør i NEAS.

- Stig Nicolaysen bringer med seg verdifull erfaring til Sodexo, heter det i en melding fra selskapet. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør i NEAS ASA. Før dette var han 11 år i ISS Facility Services AS, hvorav sju år som salgssjef.

Stig Nicolaysen har mye faglig kompetanse innen Facility Management, kantine og renhold. Han gleder seg til å ta fatt på sin nye jobb.

- Jeg vil bidra til å videreutvikle salgsorganisasjonen, og i enda større grad skape en utadrettet salgsorganisasjon. Vi skal være proaktive og jobbe for å bygge gode og langsiktige relasjoner, sier Nicolaysen.

- I en bransje hvor mennesker er vår viktigste ressurs, er det viktig for Nicolaysen hvordan menneskene i organisasjonen blir ivaretatt. Sodexo har et verdisyn og tar hånd om både ansatte og medmennesker rundt oss. Det gjør Sodexo til en attraktiv arbeidsgiver, sier Nicolaysen.

Den nye salgsdirektøren vil ha ansvaret for salg, forretningsutvikling og marked.

- Jeg er veldig glad for å ha Stig med på laget og ser frem til hans bidrag med å videreutvikle Sodexo i Norge og Norden, sier Thomas Havnegjerde, administrerende direktør i Sodexo.