En person omkom i husbrann i Drøbak

Det er funnet en død person i brannruinene etter en brann i et bolighus i Drøbak i Akershus natt til lørdag. Politiet antar at dette er den savnede kvinnen i 40-årene som bor på stedet.

Brannen ble meldt litt før klokka 2, og både politi, brannvesen og ambulanse rykket ut. Huset fikk store skader før brannvesenet fikk kontroll over ilden. Brannvesenet hadde avsluttet etterslokkingen like før klokka 9.

Huset er en enebolig med en utleiedel i et tilbygg, og det er denne delen som er helt utbrent. Hovedhuset er ikke veldig brannskadd, men en del vannskadd, opplyser politiet.

– Det er konstatert at beboere i hoveddelen av huset er borte på ferie. Disse er varslet. I den utbrente utleiedelen skal det bo to personer. Den ene personen var ikke hjemme, og er varslet, opplyser operasjonsleder Børge Løge i Follo politidistrikt.

Politiets etterforskere jobbet lørdag på stedet, og klokken 17 meldte politiet at det var funnet en omkommet person i brannruinene, og at de antar at dette er den savnede kvinnen i 40-årene som bor på stedet.

Politiet kan ikke si noe om brannårsak, men det jobbes videre med teknisk og taktisk etterforskning