Europas utleiebransje samlet i Oslo

Tirsdag og onsdag er Europas utleiebransje samlet til konferanse i Oslo.

Nær 300 personer er til stede på Radisson Blu Plaza Hotel disse to dagene når European Rental Association (ERA) inviterer til generalforsamling i Norges hovedstad. Her er representanter fra både de nasjonale utleieforeningene og de største utleieselskapene sterkt representert.

Disse samlingene går over hele Europa, og det er første gang ERA samles i Norge. Dette er dermed en anerkjennelse på at Europa finner norsk utleiebransje både innovativ og spennende.

På arrangementet kom blant annet Harald Magnus Andreassen (First Securities) inn på Europas markeder, med spesielt fokus på byggenæringen.

Kurt Opseth, kjent fra både utleie- og entreprenørbransjen, kom inn på utleiebransjen, sett fra en entreprenørs synspunkt. Odd Arne Gansmo (UCO) holdt også et innlegg rundt norsk økonomi, og status for utleiebransjen i Norge.

Tirsdag kveld er det klart for gallamiddag, hvor blant annet de høythengende utleieprisene deles ut. Naboen Utleie i Stavanger er blant de nominerte i klassen mindre utleieselskaper.