Dere taper garantert!

Du har helt rett Liv Signe Navarsete. Dere kommer garantert til å tape valget dersom ikke regjeringen totalt legger om politikken når det gjelder investeringer til infrastruktur, bane og vei. At du ikke får statsministeren og byråkratene i Finansdepartementet til å forstå det, er ufattelig. Finansministeren vet det, men han biter det i seg.

Det var på Landsstyret i Senterpartiet at Navarsete langet ut mot sin egen regjering og statsminister. Det vi ikke skjønner er at ikke flere oppegående folk i Arbeiderpartiet snart tar opp kampen mot statsminister Jens Stoltenberg og systemvokterne i Finansdepartementet. De vet hvor skoen trykker – og de vet fra sine egne nærområder hvor viktig dette med infrastruktur, vei og bane er.

Nå brukes milliardbeløp i investeringer i oljesektoren uten at det skaper inflasjon og uten at det ødelegger norsk økonomi. Men foreslår man å bruke en krone ekstra til samferdsel, synes både sosialøkonomen Stoltenberg og hans likesinnede i Finansdepartementet at det meste vil gå over styr.