Relasjonsbyggende Birken-moro

Siden i fjor høst har Byggmakker Skattum trent ukentlig sammen med flere av proffkundene sine med ett mål for øye: StafettBirken. Fredag var det eksamen.

Fredag tjuvstartet over 100 lag på Birkebeineren gjennom StafettBirken. Byggmakker Skattum sørget for en stor andel av dem gjennom sin interne konkurranse.

- Vi var ni lag som stilte internt fra Byggmakker Skattum i fjor, og i år ønsket vi å gjøre en vri gjennom å invitere kundene med på moroa. Det har vært en suksess. Til sammen stilte vi med rundt 100 mann fordelt på 25 lag, og rundt 60 av dem var kunder, sier Per Arne Bjørklund som til daglig er Byggmakker Skattums salgssjef for proffmarkedet, region vest.

Selv om den interne konkurransen mellom lagene i "Byggmakker-stafetten" har vært hard, har stemningen vært særdeles god - både i forkant, under og i etterkant av løpet.

Hver eneste tirsdag siden i fjor høst har nemlig Byggmakker Skattum invitert kundene sine med på fellestreninger på diverse skiarenaer på Gjøvik, Lillehammer, Ringsaker og Hamar.

Det har vært relasjonsbyggende.

- Det har vært ålreit å kunne møte kundene sine i en litt annerledes og sportslig setting over tid, sier Per Arne Bjørklund.

Det er deltakerne som tok utfordringen til Byggmakker Skattum på strak arm, enig i.

- De har kjørt et veldig bra opplegg. Det er ikke sikkert det ville vært like lett å komme seg ut av sofaen, hadde det ikke vært for disse fellestreningene, sier Kristoffer Goplen og Jostein Fuglerud fra Block Watne Gjøvik.

Sammen med lagkompisene og kollegaene Espen Lilleengen og Nils Asgeir Jørandli sørget de for en solid andreplass i internkonkurransen Byggmakker Skattum hadde invitert proffkunder til å bli med på.

- Vi er fornøyd med innsatsen. Du blir rimelig sliten, og føret var heller ikke optimalt. Det var kun klister som gjaldt i dag, men det var som forventet, sier Block Watne-gjengen fra Gjøvik.

Deltakerne som var på med på Byggmakker Skattums opplegg stilte alle opp i Birkebeinerrennet i Norcem, Weber/Leca og Byggeindustriens regi.