Norges største hyttemesse til Stavanger

Hytte 2012, som om noen dager åpner i Stavanger Forum, er antagelig den største begivenheten for hyttefolk i Rogaland noensinne. Til hovedmessen i Lillestrøm noen uker seinere er oppslutningen rekordartet.

Men først ut er Stavanger hvor tusenvis av hytteeiere og hyttedrømmere ventes til Stavanger Forum i dagene 2.-4. mars.

- Dette blir noen skikkelige festdager for alle rogalendinger med interesse for hytte. Og det er jo de fleste, mener messegeneral Per Levik. I spissen for de mange utstillerne kommer toneangivende lokale hytteprodusenter som Solhytten, Stjernehytten og Favoritthytten. Med i følget er også betydelige aktører i det nasjonale markedet. Blant andre kommer Saltdalshytta, Norges største hytteprodusent.

Ubekymret hyttebransje
Stavanger-messens ansvarlige er svært tilfreds med at en rekke viktige aktører i den lokale hyttenæringen og kjente nasjonale hyttebedrifter prioriterer HYTTE2012 i Rogaland så høyt.

- Dette betyr at Stavanger-messen får stor bredde. Ja, Jeg tror knapt det er noen del av hyttebransjen som ikke er representert med stand disse dagene. Er du hyttedrømmer som snuser på en passe tomt, eller er ute etter å se på nye møbler til hytta, ja, så vil du garantert finne noe av interesse her, sier Levik.

Så hyttebransjen er umerket av finansuroen?

- Våre utstillere uttrykker ikke annet enn optimisme. Bransjens oppslutning er bred og solid i Stavanger, sier Per Levik. Etter Stavanger følger HYTTE2012 i Norges Varemesse på Lillestrøm.

Rekord på Lillestrøm!
- Til messen på Lillestrøm er oppslutningen rett og slett overveldende, forteller Tore Bjørnstad, som er daglig leder i arrangørselskapet. Messen som arrangeres 22.-25. mars har rekordartet oppslutning både hva antall utstillere og bredde angår.

- Vi overgår fjorårets vellykkede hyttemesse på alle måter. Vi har flere utstillere og større utstillingsflate enn i fjor. Dessuten kan vi by på mange aktiviteter som vi tror vil fenge hyttefolk. Utstillerne gleder seg, likeså vi på arrangørsiden, sier Tore Bjørnstad.

Hyttefolk i Rogaland er ikke bortskjemt med arrangementer som HYTTE2012. Arrangøren venter derfor mange besøkende – både hytteeiere og hyttedrømmere.

Dette er noen av rogalandsbedriftene på HYTTE2012: Solhytten AS, Favoritthytten AS, Arctic Spas Massasjebad AS, Suldal Hyttebygg AS, Hyttebutikken AS, AC Senteret AS, Klart Vann AS, Stjernehytten AS, Grasrota AS, Finnøy Parsellhytter, Ryfylkefjordhage, Malerbua Forus AS, Trestubben AS, Sildakongen og JANISSE ANTIKK & INTERIØR.