Pangstart på 2012 for BoligPartner

Nylig meldte Prognosesenteret AS om en generell nedgang i boligbyggingen i januar, men BoligPartner melder om en positiv utvikling for dem.

2011 ble et meget bra år for BoligPartner, med en omsetning på 440 millioner kroner. Budsjettet for 2012 er ikke mindre offensivt, og markedsføringssjef i BoligPartner Gunn Furulund Haugen er derfor svært fornøyd med de gode tallene.

– Det er gledelig å se at aktiviteten i markedet er så stort, så tidlig på året. Det er fullt trøkk hos salgskontorene våre. Det er de store, herskapelige eneboligene som selger mest på eneboligmarkedet. I tillegg er våre prosjektboliger attraktive alternativer til eneboliger, sier Haugen.

21.mars lanserer BoligPartner sin nye huskatalog med 10 splitter nye og spennende husmodeller. Haugen tror at dette vil medføre økende inngang på henvendelser – noe som i igjen vil føre til mer salg.

– Å lansere ny katalog er en stor begivenhet. Vi har mange såkalte hvilende kunder som med spenning ser frem til lansering av ny katalog og husmodeller. Våre arkitekter har tegnet nye, moderne og stilrene boliger som vi håper og tror vil skille seg ut i bransjesammenheng, sier Haugen.

– Det er skreddersydd markedsføring og tett og riktig oppfølging av hver kundehenvendelse som forklarer de gode tallene, mener markedsføringssjefen.