Kombinertsponsorer til Val di Fiemme

Tre byggesponsorer ble forrige helg med kombinertlandslaget på verdenscuprenn til Val di Fiemme.

Glava, Natre Vinduer og husleverandøren Norgeshus deltok sist helg på verdenscuprenn i Val de Fiemme. Det norske kombinertlandslaget leverte nok en gang denne vinteren gode resultater, spesielt i lagkonkurransen på lørdag hvor Mikko Kokslien og Magnus Moan gikk inn til en førsteplass. Forøvrig sikret Kokslien seg både en tredjeplass og en annenplass denne helgen i Italia.

- At tre aktører fra byggebransjen støtter opp om kombinert gir utøverne gode muligheter til å forberede seg og jobbe systematisk mot neste sesongs store mål som er VM i Val di Fiemme, sier marketingsjef Øystein Kvam i Glava.

- Gjennom samarbeidet ser vi tydelig og på nært hold hvilken vinnerkultur det er blant gutta. Vinnerinstinktet og vinnerkulturen i laget er helt i samsvar med hva sponsorene selv ønsker å stå for og i et sponsorsamarbeid er det viktig å overføre slik kultur fra idretten til næringslivet, legger han til.

- Kombinert har en mindre mediedekning og levd litt i skyggen av både spesialhopp og langrenn de senere årene. Når nå oppturen har kommet gjennom bedre prestasjoner og plasseringer er det særdeles spennende å være støttespiller til laget. I alle idretter er det viktig å få frem profiler. Da er det viktig å vinne skirenn og i kombinert har faktisk fire forskjellige utøvere vunnet World Cup seiere denne vinteren, avslutter Kvam.