Nytt verktøy gir raskere byggarantier

Nordic Guarantee har lansert FastTrack, som blant annet innebærer en mulighet for kundene å få et prisoverslag på en garanti, og raskt svar online.

- FastTrack har virkelig blitt den snarveien til kontraktsgarantier som vi etterstrebet, sier Andrea Möllerberg, operativ sjef på Nordic Guarantee. Dette har innebært at vi avlaster byggebransjen ikke bare rent økonomisk, men også administrativt.

- Vi har allerede fått meget positive reaksjoner fra våre kunder, både entreprenører og oppdragsgivere, fortsetter Andrea Möllerberg, det er jo identisk med veldig mye administrativt arbeid å ha oversikt over alle de garantier som er nødvendige i et byggeprosjekt. Takket være FastTrack kan man logge seg inn og se kontraktssummer, garantibeløp og utløpstider for hvert byggeprosjekt, døgnet rundt. Det er enkelt og kostnadsfritt, så det er ikke rart at vi har fått så mye positiv tilbakemelding fra kundene, sier Andrea Möllerberg.

På Nordic Guarantee er vi så fornøyd med FastTrack at vi planlegger å innføre systemet også innenfor andre områder hvor det tilbys garantier, for eksempel innenfor reisebransjen og verkstedindustrien.

- Vi lanserer nå FastTrack i stor skala på alle våre geografiske markeder, med

tilpassede produkter og på fem forskjellige språk, sier Andrea Möllerberg.