Rift om Fornebu-boliger

Det er stor interesse rundt leilighetene til Fornebu Utvikling i Koksabukta.

Byggingen av de første 168 leilighetene i Koksabukta er nå i full gang, og de første beboerne kan flytte inn i 2. kvartal 2012.

- At samtlige leiligheter allerede er solgt, er vi svært godt fornøyd med. Koksabukta har vært et av våre mest populære prosjekter, sier boligdirektør Jørgen Stavrum i Fornebu Utvikling.

Søndag 16. oktober legges de siste 26 leilighetene ut for salg.

- Det blir aller siste mulighet til å kjøpe en ny leilighet i Koksabukta, og allerede før salgsstart merker vi at interessen er stor, sier Stavrum.

Fornebulandet utvikles nå til å bli en av landets mest spennende bolig- og næringsområde. Flere av de største aktørene i norsk næringsliv er etablert her, og flere er på vei. Som følge av dette vil flere tusen mennesker ha sin arbeidsplass på Fornebu.

- Nå ser folk med egne øyne at Fornebu begynner å ta form. Mange har begynt å legge søndagsturen til Fornebulandet og oppdager fort at dette er en unik mulighet til å bo både nær sjøen og naturen. Samtidig er det ikke mer enn rundt 10 minutter til Oslo sentrum, sier han.

I Koksabukta skal det totalt bygges rundt 168 leiligheter fordelt på 7 hus i perioden 2011 til medio 2013. Det er LINK Arkitektur som har tegnet prosjektet.