Hersleth overtar byggmesterforretning

Hersleth Entreprenør AS i Vestby overtar alle aksjene i Byggmester Gunnar Bech AS i Fredrikstad. Selskapet har 20 ansatte og en forventet omsetning i 2011 på ca 40 mill kroner.

- Vår ambisjon er å ta en markedsposisjon i Glomma-regionen - et marked vi ser på som svært interessant fremover, sier daglig leder Thorleif Hersleth i familiebedriften Hersleth Entreprenør AS.

- Gunnar Bech AS har meget god lokal markedskunnskap, og vi får med oss 20 dyktige medarbeidere. Dette gir oss et godt utgangspunkt for å ta byggeoppdrag i Fredrikstad/Sarpsborg-regionen, fremholder Hersleth.

Byggmester Gunnar Bech A/S ble etablert i 1980 og driver primært med eneboliger, tilbygg og rehabilitering. Firmaet er med i Mesterhuskjeden, og forventer en omsetning i 2011 på ca. 40 millioner kroner.

Hersleth Entreprenør AS har siden etableringen i 1992 utviklet seg til en av de sterkeste aktørene i byggmarkedet i søndre del av Akershus og nordre del av Østfold. I 2008 overtok Hersleth Entreprenør AS byggmesterforretningen Alfa Øst AS i Drøbak. Etter oppkjøpet av Byggmester Gunnar Bech AS forventer Thorleif Hersleth i 2011 en samlet omsetning for selskapene på ca. 200 millioner kroner og vil til sammen ha 75 ansatte.