Blink Hus vokser i Innlandet

Blink Hus vokser i antall medlemmer og antall enheter. De siste to årene har Blink Hus fått sju nye medlemmer fordelt over hele landet.

Beias Gruppen med Nordbolig Hamar, Nordbolig Elverum, Nordbolig Lillehammer og Nordbolig Gjøvik har med virkning fra 1. august 2011 tilsluttet seg kjeden og selger nå Blink Hus.

- Inntreden i Blink Hus åpner for å ekspandere. Som frittstående utbygger, kan de også ta på seg større boligprosjekter, forteller Jan Hoff, Kjededirektør i Blink Hus.

Nordbolig har 19 års erfaring i Mjøs-området og har en markedsandel på 18 prosent i antall fullførte boliger i sitt salgsdistrikt og har en økning på hele 124% på igangsetting av nye boliger hittil i år.

Nordbolig har egen tomteportefølje og deltakelse i andres selskaper og har i dag 650 boenheter på ”blokka”. Disse skal bygges og selges i Hamar, Ringsaker, Elverum, Lillehammer og omegn. Dette representerer en verdi på ca 1,5 milliarder kroner.

- Blink Hus er midt i ”blinken” for Nordbolig, sier konsernleder Oddvar Haugen.

- Vårt kjerneprodukt er trehusbebyggelse i form av eneboliger, rekkehus samt to- og flermannsboliger. Blink Hus er en landsdekkende forhandlerkjede og som lokal forhandler av Blink Hus får vi tilgang til blant annet et større distrikt, en flott boligkatalog, boligmagasinet SANS, gode salgsverktøy og gode innkjøpsavtaler, avslutter Haugen.