Icopal styrker proffteamet

Icopal styrker proffteamet sitt med tre nye medarbeidere. Snorre Semmingsen begynner som utviklingssjef i teknisk avdeling, mens Helge Foss og Rune Børli er ansatte som salgsingeniører.

Ansettelsene kommer som en følge av at Icopal ønsker å ligge i forkant når bransjen nå har begynt å vokse igjen etter finanskrisen.

Direktør i Icopal, Geir Haugersveen, er storfornøyd med kompetanseutvidelsen.

- Vi er veldig glade for de nye som nå kommer inn på teamet. Dette er et viktig tilskudd til Icopals proffteam i tiden fremover. Vi ser frem til både å ha dem som kolleger, og til å nyte godt av den kompetansen de tilfører selskapet , sier Haugersveen.

Snorre Semmingsen (51), Icopals nye utviklingssjef, har tidligere vært ansatt i Rockwool hvor han har jobbet med utvikling og som produktsjef. Semmingsen har også erfaring fra trelastbransjen. Han er utdannet bygningsingeniør fra Oslo Ingeniørhøgskole og diplommarkedsøkonom fra Norges Markedshøyskole.

Helge Foss (39) begynte 1. oktober 2010 som salgsingeniør med særlig ansvar for Monarflex stillaspresenninger og Icopals radonprodukter, særlig opp mot boligprodusenter. Han kommer fra Bolig Partner as, hvor han har vært de siste syv årene. Han har svennebrev som tømrer, og er utdannet bygningstekniker fra Sofienberg Tekniske Fagskole. Han har bl.a. jobbet i ti år som byggeleder, og har de siste fire årene drevet med salg av småhus i tre.

Rune Børli (37) er fra første januar ansatt som salgsingeniør med ansvar for selskapets entreprenørkunder, herunder oppfølging av Icopals TakTeam-kunder. Han er utdannet Byggmester og har ni års praksis som tømrer. Rune kommer nå fra Byggskolen, hvor han har vært ansatt som avdelingsleder for fag- og yrkesopplæring.

Forsiktig optimisme i bransjen Både NHO og Byggenæringens Landsforening har tidligere meldt om forsiktig vekst i bransjen. Og tall fra Statistisk Sentralbyrå for fjorårets første ti måneder viser at antallet igangsettingstillatelser for nye boliger økte med 4,3 prosent, målt mot 2009. Registrert igangsatt bruksareal til boliger økte tilsvarende med 7,3 prosent.

- Vi ser tydelige tegn på vekst i markedet, selv om den er moderat og ikke har fordelt seg like jevnt over alle segmenter. 2011 blir et meget spennende år for bransjen. Vi tror på gode tider fremover, og er godt skodd for videre vekst med tre nye medarbeidere på plass i proffteamet , avslutter Haugersveen.