Trenger du input?

Uavhengig kontroll, universell utforming og tilsyn er temaer når Norsk Byggtjeneste inviterer til Input11.

Byggenæringen står foran et nytt år med nye krav og forskrifter. Input, som arrangeres for andre gang, er et seminar som retter søkelyset på nettopp nye og viktige elementer som myndighetene krever at næringen må forholde seg til. Uavhengig kontroll, universell utforming og tilsyn står derfor på agendaen når Norsk Byggtjeneste 27. januar arrangerer Input11 i Felix konferansesenter på Aker Brygge i Oslo.

Vil uavhengig kontroll og kommunalt tilsyn bidra til en bedre gjennomføring og økt kvalitet av byggesaker, eller vil alt bare bli dyrere og ytterligere byråkratisert, og vil universell utforming og tilgjengelighet i boliger sørge for et mer inkluderende samfunn? er spørsmål som vil bli belyst nærmer under seminaret.

Input11 vil også se nærmere på innskjerpingen av krav til dokumentasjon ved avslutning av byggesaker. Hva er egentlig ”godt nok” for å få ferdigattest?

Årets foredragsholdere er representert ved Kommunal- og regionaldepartementet, Statens bygningstekniske etat, SINTEF Byggforsk, Boligprodusentenes Forening og Selvaag Bolig. Ikke ukjente Espen Beranek Holm er dagens konferansier.

– Vi er meget fornøyd med både programmet og foredragsholderne, sier prosjektleder Vigdis Johansen i Norsk Byggtjenste.

Johansen forteller at det var fullt hus og venteliste da den første utgaven av Input gikk av stabelen i fjor. I år har de en kapasitet på 220 plasser og påmeldingen til arrangementet er god.

- Det blir nok rift om plassene i år også, sier Johansen.

Les mer om og meld deg på Input11 her.