Ny konkurranse på hage.no

Vi hadde stor suksess med den fotokonkurransen vi kjørte på hage.no i 2010. Nå inviterer vi til en ny konkurranse i 2011. I tillegg til bilder av blomster og hage, utvider vi konkurransen til også å omfatte bilder fra hus og hytte. Det som gjør Byggeindustriens nettsatsing spesiell, er at vi har oppegående nettsteder både for de profesjonelle brukerne gjennom bygg.no og anlegg.no. Men vi har også bygg.no/forbruker og ikke minst hage.no hvor det i tillegg til proffene er veldig mange privatpersoner som besøker nettsidene.

 

Vi får inn uendelig mange tips og mye stoff til vår redaksjon, og ved å fordele dette stoffet hvor det best hører hjemme, får vi en betydelig bredde i vår dekning.

Vi legger betydelig vekt på nyhetsdekningen vår, men i tillegg er vi også opptatt av å formidle kunnskap. På hagesiden får vi inn utrolig mange spørsmål som vår hageekspert fortløpende svarer på. I basen over spørsmål og svar kan man finne de løsninger man er ute etter. Ved å besøke sidene vil man også få inspirasjon og mange gode tips.

Vi er inne i en meget fin utvikling i Byggeindustrien, og vi kommer til å styrke bemanningen ytterligere slik at vi kan lage et enda bedre blad og enda bedre nettsteder.

Nå håper vi at mange sender inn bilder. Les artikkelen om fotokonkurransen. I løpet av våren vil vi velge ut de beste bildene som går videre. Leserne vil da bli bedt om å stemme på bildene som legges ut i billedkaruseller før en fagjury med Morten Krogvold i spissen til slutt bestemmer hvem som vil vinne. Dette offentliggjøres under den store internasjonale fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund til våren.

Les mer om konkurransen her:

http://www.bygg.no/2010/03/51545.0?bannerfolder=30861&toppbannerfolder=30860