Betonmast og Arendal BBL inngår samarbeid

BMB Horisont AS og ABBL Boligutvikling AS, datterselskap av Arendal Boligbyggelag, har inngått en samarbeidsavtale om utvikling og bygging av Østregate 22/Munkejordet 3 i Arendal.

Prosjektet omfatter i størrelsesorden 35 til 40 moderne leiligheter i tillegg til parkering og utenomhusanlegg. Prosjektet har en god plassering i sentrum av Arendal. Salgstart forventes senhøstes i år

Horisont er et heleid eiendomsutviklingsselskap av Betonmast Bygg AS. Byggmester Asle Thorsen AS vil stå for gjennomføringen av prosjektet. Oppstart av arbeidene på byggeplass forventes våren 2011. Byggmester Asle Thorsen AS er en del av Betonmast Bygg gruppen.

Stein Haugbro, daglig leder i Horisont AS, er klar på at dette er en viktig avtale som selskapet nå har inngått med Arendal Boligbyggelag. Tomten, som i dag er ubebygd, ligger i et meget attraktivt område som er i positiv utvikling.

- Det er veldig positivt for Arendal og bysentrum at vi, sammen med Arendal Boligbyggelag, kan utvikle et flott prosjekt som ikke bare vil glede boligkjøperne, men også løfte hele området. Vi ser frem til et aktivt samarbeid med Arendal Boligbyggelag, sier Haugbro.

Per Selås, daglig leder i Arendal Boligbyggelag ser frem til et positivt samarbeid med en lokal entreprenør med solide og engasjerte eiere.

- Vi mener nå byen og området er moden for flere nye, moderne og sentrumsnære leiligheter, sier Selås.

For nyansatt daglig leder i Byggmester Asle Thorsen AS, Svein Karlsen, vil prosjektet være en viktig brikke i utviklingen av Betonmast Sør/Byggmester Asle Thorsen.

- Vi ønsker å ta større del av entreprisemarkedet i regionen, samtidig som vi vil sørge for at den kompetanse og kvalitet som har fulgt og gjort Byggmester Asle Thorsen velkjent i bybildet, videreføres og utvikles ytterligere i nye prosjekter, sier Karlsen.