Kaimann blir nordisk

Kaimann Norge AS skifter navn og organisasjonsstruktur. Den nye, nordiske isolasjonsgrossisten heter nå Kaimann Nordic AS og har hovedkontor i Moss.

Arne Schultz er ansatt som nordisk direktør og har ansvaret for å utvikle grossisten i Norge, Sverige og Danmark.

Schultz har 10 års fartstid innen teknisk isolasjon og har som mål å skape konkurransefortrinn for selskapets kunder.

- Den nye nordiske plattformen vil gi konkrete fordeler for kundene:

• Bedre produktutvalg og mer konkurransedyktige priser, da nye nordiske innkjøpsavtaler gir Kaimann en større bredde i produktspekteret og bedre betingelser.

• Bedre leveringsevne, siden selskapet utvider sin lagerkapasitet med ytterligere 3 lager og kan levere raskt i alle de skandinaviske land, heter det i en melding fra selskapet..

Kaimann er en komplett isolasjonsgrossist til proffmarkedet med produkter fra kjente produsenter som Rockwool, Paroc og Isover, samt en rekke andre leverandører, blant annet morselskapet Kaimann GmbH i Tyskland, som er produsent av cellegummibaserte isolasjonsprodukter under merkenavnet Kaiflex.

Selskapets hovedkontor og lager ligger i Moss, med avdelinger og lager i Oslo, København, Stockholm og Malmö. Flere lokasjoner er under planlegging. Selskapet forventer en omsetning i 2010 på cirka NOK 100 millioner i teknisk isolasjon alene.