Delta i Bosch ProTeam

Hundrevis av profesjonelle håndverkere fra hele Europa har deltatt som testere i Bosch ProTeam siden våren 2009.

Bosch inviterer håndverkere fra forskjellige bransjer til å teste de nyeste verktøyene. Hvis man blir valgt til medlem i Bosch ProTeam og fyller ut et spørreskjema etter testen, beholder man verktøyet. Håndverkere kan kun teste verktøy som er relevant for bransjen man jobber i, men til gjengjeld får man fingrene i de nyeste verktøyene.

I Bosch ProTeam 2010 utvider Bosch kampanjen og tilbyr profesjonelle mer interaksjon. I andre runde av denne testkampanjen vil resultatene bli publisert ikke bare på Bosch Pro sin nettside, men deltakerne får også mulighet til å bruke film eller foto for å rapportere fra deres arbeidsplass.

Testrapportene viser tydelig hvor godt kampanjen har falt i smak hos profesjonelle håndverkere.

– Vi er veldig glade for at medlemmene av testpanelet har gitt oss viktig informasjon om hvordan verktøyene våre brukes og hva norske håndverkere synes om produktet. Derfor utvider vi i år antallet testprodukter, sier produktsjef Jan Gantzler i Bosch.

Det første verktøyet man nå kan teste de to kraftige stikksagene GST 150 CE Professional og GST 150 BCE Professional, samt den batteridrevne vinkelsliperen GWS 18 V-LI. Søknadsfrist for disse er 30. juni. Etter dette vil nye produkter bli presentert som også kan testes.

Man søker om å bli med i Bosch ProTeam 2010 på www.bosch-pro-team.com. Alle testresultatene blir offentliggjort på hjemmesiden, slik at andre håndverkere kan se vurderingene av de ulike verktøyene i Bosch sin blå serie for profesjonelle.