Fjellsprengerne møtes

Fjellsprengningskonferansen som denne uka holdes på SAS-hotellet på Holbergs plass i Oslo, er en av de største konferansene i Norge. Det unike med denne konferansen er at det møter folk fra alle ståsted i bransjen. Norge er i verdenstoppen når det gjelder anleggsteknikk og ikke minst fjellsprengningsteknikk.

Fjellspreng-konferansen er også en sosial begivenhet for mange - og det er fremfor alt et utstillingsvindu for en flott bransje.

Byggeindustrien er selvsagt til stede. Det er laget en oppdatert utgave av Byggeindustrien som har mye stoff om temaet. Vi vil også være til stede med et større team på selve konferansen. Vi kommer til å rapportere direkte både på www.bygg.no/anlegg og på Bygg-TV. Vi får stadig flere brukere også på www.anlegg.no. Dette skyldes selvsagt at vi driver aktuell oppsøkende journalistikk, men stadig flere bedrifter og aktører i næringen ser også at dette er et forum de gjerne vil delta i. Har noen aktuelle nyheter så send dem til Ådne Homleid ah@bygg.no eller til Arve Brekkhus ab@bygg.no. Er det noe ellers så nøl ikke med å sende en melding også til sjefredaktøren Per Helge Pedersen php@bygg.no.

Fjellsprengerne har bokstavelig sprengt seg frem i hele landet. Det er takket være disse folkene at vi har veier og tunneler, demninger og moloer, tomter og kraftverksdammer. Ja, vi kan ramse opp. Norge er et fjell-land. Den kunnskapen vi har tillegnet oss her hjemme, etterspørres også i utlandet. Vi vil igjen berømme Leonard Nilsen og hans sønner (Norges fremste fjellsprengere) som gjennom LNS har fått mange store kontrakter også i utlandet. Det betyr mange arbeidsplasser direkte, men også indirekte til alle leverandørbedriftene som har produkter i verdensklasse.

Vi ønsker til lykke med en flott samling!