Temperaturen øker i HeatWork

HeatWork AS er i hundre etter å ha utviklet en ny serie teletinemaskiner med ca 25 prosent økt kapasitet og temperaturer på over 1000C.

- Vi har nå lykkes med å øke temperaturen i systemet som gir 25% økt kapasitet. Den magiske 1000C-grensen er passert, og selskapet har gjennom patentert teknologi og sterk fokus på FoU over lang tid, klart å få frem et konsept som setter en ny standard for varme og teletining, sier adm. dir. Børre Simonsen i Heatwork i en pressemelding.

Forskning har dokumentert at effekt og temperatur er avgjørende i starten på teletineprosessen og gir raskest resultat.

- Heatwork er et innovativt og tidsriktig kvalitetsprodukt og fremstår allerede som et begrep i anleggsbransjen. Ved at vi nå har løst disse utfordringene teknisk, ser vi også muligheten for at HeatWork kan tas i bruk innen helt nye områder og bransjer, sier Simonsen.

Selskapet melder at de også kommer med flere nyheter og forbedringer ved lansering av 2010-modellene. Blant annet nytt vannkjølt aggregat, forbedret HUV/kåpe med 4 servicetilganger, økt kjelekapasitet til

90 kW og nytt styrepanel i tillegg til flere andre nyheter.

HeatWork AS har utviklet egen isolasjon for bruk til konseptet. - Riktig isolasjon og tildekking i tineprosessen er betingelsen for 100 % resultat. Ingen fyrer med dører og vinduer åpne, eller satser på et hus uten riktig isolering, sier Simonsen. - Vi har registrert at dette ikke alltid blir fulgt. Resultat og økonomi blir da deretter.