KruseSmith med Bautas-avtale

Kruse Smith inngår landsdekkende samarbeidsavtale med Bautas. Samarbeidsavtalen er en 3 års avtale med opsjon på 2 år i tillegg.

- Vi har jobbet tett med Bautas i lang tid, sier Ole Christian Selsås, Innkjøps- og logistikkdirektør i Kruse Smith. - Erfaringene er så gode at vi nå fortsetter samarbeidet med en ny og utvidet avtale, og vi ser frem til fortsettelsen, sier han.

- Kruse Smith har betydd mye for den utviklingen vi har hatt i regionen vår, sier Sindre Gunneng, avdelingsleder for Bautas Sandnes og forhandlingsleder for avtalen. - Vi er veldig glade for at Kruse Smith nå har valgt oss som hovedleverandør i hele sitt område.  Vi tar det som en tillitserklæring, og er ydmyke i forhold til å ta godt vare på relasjonen. Divisjonsdirektør i Bautas, Kai Mykkeltveit Jacobsen, legger til: - Vi er svært fornøyd med at samarbeidet nå utvides til en nasjonal avtale, og skal gjøre alt vi kan for å innfri forventningene.

Partene jobber nå sammen på flere prosjekter, bl.a. Kanalpiren, og ser frem til andre store prosjekter som skal i gang i nærmeste fremtid; som nytt Hotell på Løkkeveien, Bjørge Offshore og ikke minst nytt Konserthus i Stavanger.