Hage- messen snart fulltegnet

Det har vært meget stor interesse for Hagemessen som blir arrangert på Norges Varemesse på Lillestrøm 17. - 19. april, sier prosjektleder Tommy Larsen.

Det gjenstår nå kun å leie ut 400 kvadratmeter i den 7 000-kvadratmeter store B-Hallen som skal brukes til Hagemessen. Dersom det skulle bli ekstrem stor påmelding av utstillere, kan man også kople inn A-hallen, sier Larsen som berømmer Marit Sagen i Hagemessen som nå har håndplukket utstillere på øverste hylle.

De som stiller ut på Hagemessen denne gangen er garantert innenfor det som er målgruppen for messen. Tidligere har det vært en del kritikk for at man har blandet andre utstillere fra andre fag inn i denne spesialmessen, men dette blir en ren og interessant hagemesse for folk flest, sier Larsen.

Det kommer til å bli vist frem mange nyheter både når det gjelder planter og blomster, og ikke minst når det gjelder utstyr til bruk i hagen. Som tidligere blir det også inspirasjons/eventhager. Det kommer mye belegningsstein, skifer og heller i alle varianter. I tillegg kommer hagemøbler og hagebelysning.

Man treffer anleggsgartnere og landskapsarkitekter.

Ellers blir det bygget opp en informasjonsgate hvor man opplagt kan finne mye interessant. Dette skjer i samarbeid med Hageselskapet som er medarrangør. Hageselskapet har egen stor stand.

Det samme vil www.hage.no ha. Også hage.no er medarrangør.

Messearrangørene er opptatt av å få med flere anleggsgartnere og landskapsarkitekter. Interesserte bedrifter kan sende en mail til Marit Sagen - ms@messe.no.

I tillegg til Hagemessen blir Villmarksmessen arrangert samtidig. Dette gjør at det kan bli mye folk. Sist var det 17 000 som besøkte Hagemessen. I år blir det flere.


På hage.no vil vi utover våren bringe nyheter som kommer til messen. Alle utstillere kan sende meldinger om nyhetene til php@bygg.no. De blir da fortløpende lagt ut på hage.no.