Skandinavisk cup på Lygna

Solfrid, Merethe og jeg (Ellen) var i helga på Lygna og gikk de tre første rennene i Skandinavisk cup.

På fredagens skøytesprint var det Solfrid som forsvarte lagets ære, ved å komme til B-finalen. Hun endte til slutt på 12. plass. Jeg meldte pass allerede i prologen, og endte på en skuffende 35. plass. Merethe gikk ikke sprinten. Lørdag var det 10km klassisk og vanskelige smøreforhold pga. mildvær og snø. Det var store skiforskjeller ute og gikk - noen valgte rubbeski, andre tørrvoks eller klister. Ellen ble 13., Merethe 25. og Solfrid 53. Søndagen skulle vise seg å bli nok en middels dag for laget. Det var 15km skøyting, og ingen hadde spruten som må til for å hevde seg i toppen. Solfrid ble 19., Ellen 21. og Merethe 35.

Helga ble ingen stor suksess, og vi hadde alle håpet på bedre plasseringer. Solfrid viser likevel stor forbedring fra i fjor, og med enda mer fart i beina blir det spennende på nyåret. Merethe gikk to middels bra renn, men er noen hakk under der jeg vet hun kan være! Jeg er ikke fornøyd med mine egne prestasjoner i helga, men satser på at julematen gjør underverker med formen!

Jorunn fikk bihule- og ørebetennelse i forkant av helga, og måtte dessverre stå over. Men etter noen dager med antibiotika, føler hun seg mye bedre og har begynt å trene igjen. Ingunn er fortsatt ikke 100% klar for å gå skirenn, men kommer nok sterkere etter jul.

3.-4. januar er det på`n igjen, med Skandinavisk cup i Finland. Klassisk sprint og 10km klassisk. Nytt år, nye muligheter og forhåpentligvis jenter i storform!

God jul og godt nyttår!