Tester sentermodell

Torsdag åpner Mestergruppen et nyutviklet eksklusivt kjøpesenter under merkenavnet Bild på Forus utenfor Stavanger.

Gjennom sitt heleide selskap Partner Tre har Mestergruppen valgt å satse gjennom en sentermodell. Det betyr at flere store aktører går inn og leier areal for å drive butikk i butikken. Dette gjelder danske Designa innen kjøkken, bad og garderobe, Høganes med flisavdeling, den lokale malermesterbedriften Nysted står bak en maling- og interiøravdeling, Tylø med velværeavdeling og endelig RPT med varmesenter.

Den egeneide byggevarekjeden Byggeriet står imidlertid for den største salgsflaten med sin butikk på 4000 kvadratmeter. Totalt har Bild en flate på 9500 kvadratmeter.

For å øke aktiviteten har landets fjerde største hytteaktør Stjernehytten flyttet sitt hovedkontor til Bild. Videre er det gjort plass til et 400 kvadratmeter stort konferansesenter på mesaninetasjen.

I bunn av konseptet ligger høy kompetanse og servicegrad som i praksis betyr at alle som jobber med trelast og byggevarer skal ha fagbrev.

Åpningstiden er utvidet med to timer til klokken 21 på hverdager og til klokken 18 på lørdager.

Det er budsjettert med en bygevareomsetning neste år på 100 millioner kroner fordelt 50/50 på Byggeriet-butikken og samarbeidspartnerne på leverandørsiden.

Du kan lese mer om Bild i Byggeindustrien nr.15 som kommer ut til leserne i morgen.