Oslo og Torsby september/oktober

Endelig var hele gjengen samla igjen. Vi startet samlinga på barmark i Oslo og forflyttet oss til skitunnelen i Torsby.

Endelig var hele gjengen samla igjen. Vi startet samlinga på barmark i Oslo og forflyttet oss til skitunnelen i Torsby.

I løpet av de seks samlingsdøgnene gjennomførte vi blant annet fire hardøkter, én styrkeøkt og én ren hurtighetsøkt på rulleski. De resterende øktene gikk i rolig tempo, med innslag av litt hurtighet og skiteknikk. Det virker som jentene er i god rute med tanke på den kommende skisesongen.

Med oss til Torsby var Arne og Karin Braathen og Jon Hove Pedersen. Takk til dere for god hjelp til organisering, påsying av sponsormerker, teknikkveildning, filming, skiprepping eller annet. Sammen med Dag Kaas diskuterte vi treningsopplegget i oktober.

Lørdag kveld tok vi turen til Olivia på Aker Brygge for sosial hygge og god mat. Jentene virker mer sammensveisa enn noen gang og er opptatte av at det er sammen vi blir sterkere. Slike sosiale tiltak er med på å skape lagånd. Ekstra hyggelig var det at Ingunn var med, da hun dessverre måtte kaste inn håndkleet midtveis i samlinga. Mange hardøkter i sommer og høst har gjort beina litt tunge. Men kjenner jeg Ingunn rett, er hun raskt oppe igjen og i tet på løpsintervallene.