Markedets minste 12 V

Milwaukee introduserer skrumaskinen C12 D, som er så liten at den passer i lommen. 

Milwaukee C12 D er utstyrt med to Litium-Ion batterier som gjør skrumaskinen på kun 960 gram til en energibombe. Den ideelle kombinasjonen av ytelse og vekt sikrer enkel utførelse av selv krevende skruoppgaver. Et innebygget LED-lys gjør det mulig å arbeide i mørket og på dårlig belyste steder.

Skruoppgaver som skal utføres på vanskelig tilgjengelige steder eller over hodehøyde, kan fort bli krevende for brukeren. I slike tilfeller er det en stor fordel å benytte en lett og kompakt batteridrevet skrumaskin, som samtidig er kraftfull og holdbar. Milwaukee, pioneren innenfor batteridrevne verktøy, introduserer nå drillen C12 D. Milwaukee C12 D er så liten at den passer i lommen og samtidig så kraftfull at den kan utføre krevende skruoppgaver og boring av hull.

- Milwaukee C12 D er et kompakt lettvektsverktøy som kun veier 960 gram inkl. batteriet. Tross den lette vekten er Milwaukee C12 D en kraftfull maskin med høy ytelse. Vi har testet maskinen og den kan uten problemer skru hele 120 stk. 5x60 mm skruer i mykt tre på hver opplading, sier Magnus Karlsson, produktsjef hos Milwaukee Elektroverktøy.

Milwaukee C12 D har en hastighet på 500 o/min og et maksimalt dreiemoment på 19 Nm. Den maksimale borekapasiteten er 10 mm i metall og 16 mm i tre. Kraften i Milwaukee C12 D kommer fra en sterk motor og et 12 volt Lithium-Ion batteri på 1,5 Ah.

Drillens ideelle kombinasjon av ytelse og vekt er ikke de eneste fordelene ved Milwaukee C12 D. Det unike ¼” Hex metallfestet på Milwaukee C12 D gjør det mulig å skifte bor eller drillbits med én hånd, og det sklisikre belegget gir et fast grep om drillen under arbeidet. Dessuten har drillen et robust metallgirhus og en praktisk strømindikator som løpende viser batteriets strømnivå.

Milwaukee C12 D leveres med to 12 volt Lithium-Ion batterier, en lader og en liten praktisk veske. Milwaukee har i tillegg et bredt sortiment av tilbehør til drillen i form av forskjellige bor og drillbits.