VestlandsHus øker salgsinnsatsen

- Det nyetablerte VestlandsHus Møre AS skal bli en ledende boligbygger på Sunnmøre, sier daglig leder Dagfinn Helsem i VestlandsHus AS.

Bak selskapet står lokale bedrifter som har samlet flere tiår med boligkompetanse i ett selskap.

- Til sammen representerer selskapet omtrent 64 ansatte med en samlet omsetning på 75 millioner kroner, sier Helsem.

Selskapet er eiet av VestlandsHus AS, Borgund Bygg AS, Norvest Bygg AS, Hellesylt Trevare AS og VestlandsHus Ørsta AS. Det nye selskapet vil ha kontorer i Spjelkavika i Ålesund, men skal betjene kunder over hele Sunnmøre.

- Det nye selskapet satser først og fremst på å bygge eneboliger for dem som har egen tomt. I tillegg skal VestlandsHus Møre selge boligprosjekter for sine eiere, opplyser Helsem.

Han legger til at selskapet ansetter to selgere i begynnelsen. De får til rådighet et toppkvalifisert lag av arkitekter, ingeniører, byggeledere og snekkere.

VestlandsHus-kjeden er en av Norges eldste typehuskjeder og er representert med forhandlere over hele landet. Det er første gang kjeden nå går ut og etablerer salgskontor lokalt.

- Ved samarbeid vil våre forhandlere på Sunnmøre stå sterkere og gi huskundene et bedre tilbud. Denne organisasjonsmodellen vil vi også kunne tilby våre forhandlere i andre deler av landet, og derfor er denne satsningen her på Sunnmøre viktig for VestlandsHus, forklarer Helsem.